آیا امکان شکایت از جانب مشتری وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۷ #35961258

سلام من کانال لباس دارم تلگرام یه مشتری اومده لباس خریده ۸۰۰ هزار تومان واریز کرده حالا بعد یه هفته لباس رسیده دستش میگه جنسش خوب نیست اگه لباس رو عوض نکنی میرم پلیس فتا شکایت میکنم میتونه شکایت کنه؟؟تولیدی لباس مال من نیست

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه شما اطلاعات درستی را در اختیار ایشان قرار داده باشید امکان شکایت برای ایشان وجود ندارد.

سلام
اولا چنانچه اطلاعات مربوط به جنس لباس و... به درستی در اختیار مشتری بوده و ایشان امکان مشاهده اطلاعات را داشته است به نظر امکان طرح دعوا ندارد
دوما اگر در خصوص جنس لباس تخطی از سوی شما احراز شده باشد مانند انکه اعلام کرده باشید که جنس لباس کتان می باشد اما بعدا احراز شود پلاستیک بوده، در این صورت امکان اقدام دعوا علیه شما دارد

باسلام. خیر به چه مبنایی شکایت کند؟!خیالتان راحت.