یک فقره چک به شخصی دادم و برگشت خورده اون شخص در شورای حل اختلاف شکایت کرده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۰۷ #35945641

من یک فقره چک به شخصی دادم و برگشت خورده اون شخص در شورای حل اختلاف شکایت کرده و روی ماشین من شکایت ثبت کردن که ماشین رو راهنمایی رانندگی بخاطر اون شکایت خوابونده . الان میخواستم مبلغ چک و ضر رو زیان های قانونی رو پرداخت کنم اما متاسفانه شخصی که شکایت کرده و چک دستش هست نیست و نمیاد رضایت بده باید چیکار کنم و درصورت پرداخت به حساب دادگاه چقدر طول میکشه شکایت برداشته بشه و من بتونم ماشین و آزاد کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
لایحه ای مبنی بر آمادگی جهت پرداخت مبلغ چک و خسارت تاخیر تادیه تنظیم و به شعبه ارائه نمایید
سپس خواستار رفع توقیف شوید.

سلام می توانید یک لایحه ای مبنی بر آمادگی پرداخت مبلغ چک و خسارت تنظیم نموده و به شعبه ارائه نماید و پیرو پرداخت آن تقاضای رفع توقیف نمایید که البته موضوع بستگی به تصمیم شعبه هم دارد

سلام
ابتدا با قاضی دادگاه صحبت کنید و اعلام آمادگی کنید که خواهان پرداخت کامل بدهی و رفع توقیف هستید اگر دادگاه اعلام آمادگی کرد وجه را محاسبه و آن را به حساب دادگستری صادر و فیش آن را به دادگاه ارائه می دهید و دادگاه اقدام به مختومه کردن پرونده و رفع توقیف می کند.