در پرونده استرداد جهیزیه، چه زمانی حکم قطعی صادر میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۴۴۰ #35933317

امروز جلسه شورا داشتیم برا جهیزیه سیاهه بردم با امضای شهود
آقا از شوهرم پرسید قبول داری این وسایلا مال خانومه شوهرم گفت قبول دارم بعد امضا کردبم هر دو
الان حکم قطعی کی میاد؟؟؟
وقت ۲۰ روزه اعتراض برا شوهرم میذارن؟؟؟؟
باید برم شهر دیگه وسایلامو بیارم برا نیابت چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۲۰ روز تجدیدنظر خواهی که بگذرد رای قطعی خواهد شد و شما میتوانید از طریق شورا نسبت به اخذ نیابت اقدام نمایید.

اگر به اقرار شوهر استناد شود توسط شورا رای صادره قطعی است در صورت عدم استناد به اقرار رای صادره قطعی نیست

با توجه به اقرار شوهر رای قطعی است می‌توانید به همان مرجع صدور رای مراجعه و تقاضای اجرای دادنامه را نماید و در صورتی که جهیزیه در شهر دیگری می‌باشد از طریق اجرای احکام می‌بایست نیابتی برای آن شهر اخذ نمایید

سلام
حکم طی ده روز وصول میشود و مهلت اعتراض نیز در نظر گرفته میشود و برای اجرا از همان شورا باید نیابت بگیرید

اگرشورا به اقرار شوهر استناد کند رای صادره قطعی است . اگر شورا به اقرار شوهر استناد نکند رای صادره قابل تجدیدنظر است .
کمتر ازدوهفته رای ابلاغ می شود

رای‌صادره‌صورا‌حتما‌ظرف۲۰‌روز‌قابل‌اعتراضه‌و‌بعد‌ازان‌‌پروسه‌دو‌سه‌ماهه‌در‌شعبه‌تجدیدنظر حقوقی‌زمانبر‌است‌و‌بله‌اگر‌درحوزه‌دیگه‌باشه‌باید‌نیابت‌داد