استرداد طلاهام طبق قانون ممکن میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #35901883

من با همسرم به مشکل خوردیم و ایشون منو با کتک بیردن انداخت بعد دو ماه زندگی من وقتی از خونه اومدم بیرون هیچ چیزی برنداشتم و بزرگترین اشتباهم این بود که کل طلاهای مجردیمو و با فاکتوراش بردم خونه همسرم و بعد این ماجرا و اینکه الان دوسال از این ماجرا میگذره و من خونه پدری ساکنم هرچی ازشون خواهش کردیم طلاهای مجردی خودم و پس بدن قبول نکردن و به دروغ گفتن دزد برده تنها مدرکی که دارم تو فیلم محضرمون خانوادم یه سرویس طلا دادن و اونام طلای عروسی تو عقد بهم دادن، میشه راهنماییم کنین چیکار کنم بتونم پس بگیرم ایا میتونم طلاهای موجود در فیلم پس بگیرم یا نه راهی وجود داره ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود و عرض ادب
طلاهای مجردیتون قابل استرداد است و طلاهای دوران متاهلی نیز تا زمانی که از هبه رجوع نشده قابل استرداد است لیکن با فیلم محضر نمی توان وجود طلا در دست همسرتان را اثبات نمود.

با سلام
بدوا توصیه می شود بر اساس اظهار نامه مطالبه طلا ها را انجام دهید که بعدا بیانگر این امر باشد که علیرغم مطالبه شما ایشان استنکاف نموده متعاقب آن می توانید نسبت به تنظیم دادخواست حقوقی یا شکوائیه کیفری بر اساس صلاحدید اقدام فرمایید .