شهرداری میگه باید ۲۵ درصد قیمت الان زمین رو پرداخت کنی، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۱ #35843560

با عرض درود
من یه باغ در بابل داشتم به متراژ ۲۱۰۰ متر که سند شش دانگ داشت و باغ درجه ۲ بود در بهمن ۹۸ این باغ رو فروختم جهت تعیین عوارض شهرداری تازه تو خرداد کارشناس اومده قیمت گذاری کرده با توجه به اینکه از اون موقع حدود ۵۰ درصد بر قیمت باغ اضافه شده وضعیت عوارض پرداختی چگونه میشود چون شهرداری میگه باید ۲۵ درصد قیمت الان زمین رو پرداخت کنی بعدش از بالای باغ کابل برق فشار قوی عبور کرده این هیچ تاثیری در عوارض دریافتی نداره
ممنونمیشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عوارض شهرداری هر منطقه پارامتر های مختص خودش را دارد و مبلغ نهایی عوارض براساس ان تعیین میشود و بسته به محل ملک و قیمت منطقه ای و مساحت و .... تعیین میشود در مورد فرمول محاسبه ان همواره میتوانید از شهرداری جزییات ان را جویا شوید و عوارض بر اساس زمانی محاسبه میشود که عوارض شامل ان شده و حتی اگر پرداخت نشده باشد امکان محاسبه مجدد ان وجود ندارد و خسارت دیرکر فقط بر ان بار میشود