شکایت بابت سود نامتعارف امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۷ #35800428

با سلام من حدود ۲ سال پیش در سایتهای شرط بندی فعالیت میکردم و با توجه به باختهای زیاد مجبور میشدم به دوستان به بهانه اینکه در کار بورسی سرمایه گذاری میکنم پول بگیرم و با سود بالا پس بدم ( انها نمیدانستند در شرط بندی فعالیت میکنم و بخاطر اینکه وسوسه و پول بدن می گفتم ۳ ملیون بده ماه اینده مجموعا ۶ ملیون میدم ) من تمام پول و سود رو به انها دادم اما به جای یک ماه ۳ ماه بعد دادم بخاطر همین بلاک کردن منو.. میخوام ازشون شکایت کنم بخاطر که سود متعارف دریافت کردن این کار شد نیست یا چون با رضایت خودم دادم مورد قبول واقع نمیشه و حتی معنای ربا پیدا میکنه و واس خودم دردسر میشه.. اگر ممکنه برام کامل توضیح بدید نکته مهم اینست که بعد ۲سال میخام شکایت کنم جون تازه پرونده شکایتی که از سایت شرط بندی داشتم تموم شده و الان وقت و تمرکز برای شکایت ار دوستان دارم و نکته دیگ این هست که پول رو نتونم ازشون بگیرم هم مهم نیست ففط میخام اذیتشون کنم چون واقعا اذیت شدم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دهنده و گیرنده سود قمار و ربا هر دو قابل مجازات هستند فرقی ندارد که سود زیاد باشد یا کم

با سلام و احترام
عمل شده در قانون جرم انگاری شده و مصداق بارز ربا می باشد
در صورت شکایت طرفین مجازات می شوند

سلام
عمل شما ربا محسوب می‌شود و در صورت شکایت خودتان هم مجازات می‌شوید.

عمل شما مصداق جرم ربا بوده ودر صورت شکایت هم ربا گیرنده و م ربا دهنده مجازات خواهند شد

سلام ، شما مشمول معافیت از مجازات برای ربا نمی‌شید و در صورت شکایت خودتون هم مجازات خواهید شد ، انصاف هم ایجاب می‌کنه وقتی توی شرایط بدهی ، بهتون کمک کردند و با رضایت پول رو دادین ، دیگه دنبال شکایت نباشید

با سلام
همانطوری که خود شما هم می دانیدمطابق با ماده ۷۰۵ قانون مجازات اسلامی قماربازی با هر وسیله‌ای ممنوع است و مرتکبان آن به یک تا شش ماه حبس یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده و در صورت تجاهر(یعنی اصرار و تکرار جرم) به قماربازی به هر دو مجازات محکوم می‌شوند. البته شرط خاص برای تحقق این جرم قصد برد و باخت است وشما هم اگر بخواهید شکایت کنید باید اقرار کنید که برای چه چیزی پول قرض کردید باید برای پرداخت دو برابر پول مدارک اثبات داشته باشید

این که اذعان میکنید ماهانه مبلغ مقداری باید پرداخت میکردید مصداق ربا قرار میگیرد و ربا باطل است و میتوان قرار داد را بر هم زد