هر چند ماه یک سکه دیگه به خاطر این ۲۰۰ سکه جدید بدم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۸ #35773228

سلام.
خانم ۲۰۰ سکه از ۶۰۰ سکه خود را به اجرا گذاشت و من محکوم شدم به یک سکه پیش و هر ۱۵ ماه یک سکه و بعد از حکم قطعی و صدور اجراییه دوباره ۲۰۰ سکه دیگر را به اجرا گذاشت خوب یعنی من باید باز هم پیش قسط بدم و علاوه بر اون ۱۵ ماه باز باید هر چند ماه یک سکه دیگه به خاطر این ۲۰۰ سکه جدید بدم؟ لطفا راهنمایم کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .با توجه ب اینکه پرونده مهریه قبلا تشکیل گردیده و در حال پرداخت اقساط هستید تا تسویه و پرداخت تمامی مهریه در پرونده اول تکلیفی ب پرداخت مابقی مهریه در پرونده دوم را ندارید صرفا در اجرای احکام رای تقسیط را در پرونده اجرا ضمیمه کنید و درخواستی مبنی برتوقف عملیات اجرایی تا تسویه کامل پرونده اول بدهید .لازم ب ذکر چنانچه اموالی از شما در دسترس باشد مانع توقیف نخواهد شد

شرط پرداخت ازاد بر ۱۱۰ سکه معرفی اموال و تمکن مالی زوج است . در این صورت هم میتوانید دادخواست تعدیل دهید

"با سلام"
میتوانید مجدد دادخواست تعدیل دهید

بسمه تعالی : ابتدا یادآوری کنم در صورت عدم معرفی اموال از زوج و عدم تمکن مالی زوج فقط۱۱۰ سکه قابلیت اجرایی دارد و شرط پرداخت ازاد بر ۱۱۰ سکه معرفی اموال و تمکن مالی زوج است .

پس ازدادخواست اعسار احتمالا پرداخت آن پس از پرداخت یااتمام اقساط تعیین شده می باشد مگر مالی ازشما یافت شود

درخصوص دویست سکه بعدی خانم باید ملائت وتوانایی مالی شما را اثبات نمایند و مال و املاک شما را معرفی کنند

پس از صدور اجراییه شما مکلف ب پرداخت مهریه ب صورت تقسیطی مذکور هستید اما در صورت درخواست جدید باید گفت ک اجرای آن همزمان با درخواست اول نبوده و میتوانید بعد از اقساط درخواست اول مجددا با صلاحدید و تعیین دادگاه اقساط درخواست جدید را پرداخت نمایید