راهنمایی در رابطه با جلب ثالث لطفا ارائه نمایید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۹ #35754422

با سلام خدمت شما بزرگواران
حدود دو سال پیش من یک فقره چک به برادرم دادم که بدون تاریخ بود.او چک را به شخص دیگری داد و شخصی که چک دستش بود اقدام به پاس کردن چک و برگه زدن و شکایت کردن نمود.بعد از تامین خواسته و نهایت گرفتن حکم جلب من ،بنده بعد از اعسار تقاضای تعدیل اعسار کردم که هنوز رای مشخص نیست.در جایی خوندم که گفته بود میشود تقاضای جلب ثالث کرد.با توجه به اینکه برادرم از زیر بار این مبلغ شانه خالی کرده لطف کنید و بنده را راهنمایی بفرمایید که اصلا این جلب ثالث به مورد بنده میخورد و میتوانم استفاده کنم یا نه و چطور باید اقدام کنم.
با تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست جدید به طرفیت ایشان مطرح کنید.

با توجه به گذشه مدت قانونی طرح دعوی جلب ثالث امکان طرح این دعوی را ندارید.

با سلام با توجه به اینکه موعد قانونی طرح دادخواست جلب ثالث مدتهاست منقضی شده و جلسات متعدد از شروع دارسی گذشته است امکان طرح دعوای جلب ثالث وجود ندارد.

سلام اکنون امکان جلب ثالث را به علت انقضای مهلت ندارید
اما ممکن است بتوانید به صورت جداگانه علیه ایشان طرح دعوا نمایید

جلب ثالث به لحاظ محکومیت ، شامل شما نمیشود .
هریک از اصحاب دعوا که جلب شخص ثالثی را لازم بداند، می‌تواند تا پایان جلسه اول دادرسی جهات و دلایل خود را اظهار کرده و‌ظرف سه روز پس از جلسه با تقدیم دادخواست از دادگاه درخواست جلب او را بنماید، چه دعوا در مرحله نخستین باشد یا تجدیدنظر.