در صورت تبرئه میتونم از اون فرد که علیه من شکایت کرده؛ اعاده دادرسی کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۳ #35738597

سلام خدمت دوستان
دوستان امروز یه پیامک از سامانه ثنا به من ابلاغ شد بنده ۲۵ سالمه فقط یه بار به استان اصفهان سفر کردم اونم چن سال پیشه و من هم در یکی از شهر های استان اذربایجان غربی زندگی میکنم و این ابلاغ به این صورت است که بنده جعل عنوان کردم و در ثانی کلاهبرداری کردم بنده روحم از این ماجرا خدا وکیلی خبر ندارد و از امروز این پیامک و دیدم به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم و اقای ایکس و اصلا نمیشناسم و به دادگاه کیفری ۲ اصفهان پرونده بنده ارسال شده خواستم ازتون بپرسم ایا این امکان دارد بنده با اصفهان فاصله زیادی دارم و برای رفت و برگشت هزینه ی زیادی بکنم ازتون تمنا دارم بهم کمک کنید
خیلی نگرانم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در صورتی که پس از رسیدگی حکم برائت شما صادر و قطعی گردد.. جنابعالی می توانید باستناد برئ شدنتان از اتهامات وارده.. شکایت کیفری بر علیه شاکی پرونده به اتهام نشر اکاذیب و اعاده حیثیت مطرح نموده و کلیه خسارات وارده از جمله هزینه های ایاب و ذهاب و غیره را مطالبه نمائید..
موفق باشید..

سلام.در صورتی که حکم تبرئه شما صادر شود می توانید علیه ایشان دعوای اعاده حیثیت مطرح نمایید و ضرر و زیان و خسارات وارده از جمله هزینه سفر را مطالبه نمایید.

شما پس از تبرعه شدن می توانید اعاده حیثیت کنید در خصوص ضرر وزیان وارده و خسارات متحمله در صورتی که جکم به نفع شما باشد قابل مطالبه خواهد بود.