آیا من میتوانم از ایشان بابت پیام هایشان در دادگاه خانواده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۹ #35706116

همسرم به بنده پیام های تهدید آمیزی به بنده داده مبنی بر دعوای و زندگی نکردن با توجه به این که بنده در خصوص تمکین ایشان شکایت کردم و حکم قاضی زوجه را محکوم به زندگی کرده و اکنون از طریق کلانتری برای تمکین با ایشان تماس گرفته شده و ایشان اعلام کرده که میخواهم زندگی کنم با توجه به اینکه به بنده پیام های تحدید آمیز داده.
آیا من میتوانم از ایشان بابت پیام هایشان در دادگاه خانواده شکایت کنم ؟
آیا پیام دلیل محسوب میشود که ایشان فقط برای اذیت کردن من تمکین کرده و قصد زندگی ندارد؟

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید پیام های ایشان را به دادگاه خانواده ارائه نمایید و از ایشان هم شکایت کیفری نمایید .

وقتی زوجه به تمکین محکوم شده دیکر استتاد به پیام ها بی فایده است

سلام شما میتوانید ضمن ارائه پیامها به دادگاه مدعی عدم حسن معاشرت ایشان و نیز صوری بودن تمکین ایشان شوید و در صورت اثبات مراتب تقاضای تجویز نکاح مجدد نمایید

سلام.با ارائه پیامها به دادگاه خانواده و اعتراض به رای قاضی را متقاعد به صدور رای به نفعتان ب نمایید.ضمنا از طریق کیفری هم می توانید شکایت تهدید و توهین بنمایید