دادخواست استرداد لاشه چک آیا در این شرایط و زمان جواب میدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۵ #35682409

در یک معامله ملکی دو فقره چک به فروشنده داده شد این معامله بعدا توسط دادگاه تایید فسخ گردید. اما فروشنده که قبل از حکم تایید فسخ شکایتی مبنی بر چک بلا محل و وصول طلب باز کرده بود . و متاسفانه الان رای بر علیه من صادر شده و توقیف اموال و جلب اینجانب صادر شده حدودا سه ماه قبل .. بهترین و سریعترین روش برای شکست حکم و یا جلوگیری از اجرا چیست؟
من قبلا توقف عملیات اجرایی خواستم که مورد قبول دادگاه قرار نگرفت.
آیا باید در همان دادگاه اقدام شود؟
دادخواست استرداد ثمن معامله جواب میدهد در این شرایط؟ گزینه خوبی است؟ فرقی نمیکند در کدام دادگاه باشد؟
پیشنهاد شما بهترین دادخواست چیست؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعاده دادرسی و بدوا تقاضای توقف عملیات اجرایی را بخواهید.

به مهر
دادخواست اعاده دادرسی و بدوا توقف عملیات اجرایی

با سلام
طبق نظر همکار محترم آقای احسان عبداللهی
ضمن استناد به رای صادره قطعی مبنی بر تنفیذ فسخ میتوانید دادخواست اعاده دادرسی در پرونده مطالبه وجه چک مطرح نمایید .

با استناد به رای صادره مبنی بر تنفیذ فسخ میتوانید درخواست اعاده دادرسی در پرونده مطالبه وجه چک مطرح نمایید .