باید با رجوع به سوابق ثبتی گذشته و مشخصات آن، حکم صادر کنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۲ #35672382

باسلام،
سند مشاعی قدیمی صدور سال ۵۴ خورشیدی در مورد زمینی داریم که متاسفانه چون حدود مشخصات مبهمی داره (جنوب رو زقاق و شمال و شرق و غرب رو شارع قید شده) چون به شماره پلاک مجاور تو سند قید نشده قاضی دادگاه بدوی با استناد به همین سند ومشخصات،حکم علیه ما صادر شده که سند مبهم هستش،لازم به ذکر که تو سند مادر ششدانگ زمین مورد دعوا در ثبت کل غرب رو متصل به شماره پلاک همسایه،قید شده،پرونده درحال حاضر در دادگاه تجدید نظر میباشد،سوال این است که در دادگاه تجدید نظر، چگونه قاضی رو مجاب کنیم که در سند مادر زمین مورد دعوا، مشخصات زمین به درستی قید شده و باید به رجوع به سوابق ثبتی گذشته و مشخصات آن، حکم صادر کنه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این پرونده املاک باید نظر کارشناس رسمی دادگستری گرفته شود وبعد از آن رای صادر شود پس شما از دادگاه بخواهید که به کارشناس امر ارجاع دهد

می توانید تقاضای ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری در حوزه ثبتی کنید تا از > طریق موقیت زمین جانمایی شود و ادعای خود را با استنناد به نظر کارشناسی اثبات نمایید

بهترین راه این است که تقاضای ارجاع به کارشناسی کنید تا کارشناس ثبتی و نقشه بردار موقعیت زمین مورد ادعای شما را بررسی کنند

با درود
با ارائه مستندات و دفاع مستدل میتوانید از حقوق خویش دفاع نمایید.
مدارک را به یک وکیل متخصص ارائه و حتی المقدور از خدمات ایشان استفاده کنید.
موفق باشید

با ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری در رشته ثبت اسناد و املاک، می توانید ادعای خود را اثبات نمایید.

دلایل اثبات ادعای خود را به قضات تجدیدنظر ارائه نموده ودرخواست بررسی سوابق مادر گردد

باسلام
شما می توانید دلایل اثبات دعوا را در دادگاه تجدید نظر را چنانچه قاضی شعبه بدوی توجه به مستندات ابرازی نکرده در دادگاه تجدیدنظر درخواست تجدیدنظر خواهی شود.