با عقب افتادن نفقه چگونه اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۳ #35665082

سلام بنده تقریبا سه ماه پیش دادگاه نفقه معوقه بود و قسط بندی شد همسرم اونجا تعهد دادن و امضا کردن که در پرداخت اقساط مذکور تعلل یا تاخیر نماید بقیه اقساط به صورت حال در آمد و قابل وصول الان ۱۲ روز دیگه میشه سه ماه که ایشون قسطش و نداده یع نیاز بعد دادگاه کلا دیگه گوشیش و خاموشه میخواستم بدونم من باید چکار کنم از یکی پرسیدم گفت یک ماه صبر کن بعد برو شکایت کیفری میشه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص نفقه معوقه میتوانید درخواست اجرائیه کرده و جلب همسرتان را دریافت کنید . در خصوص نفقه جاریه نیز با گذشت چند ماه امکان شکایت به اتهام ترک انفاق وجود دارد .

سلام
میتوناید با مراجعه به دادگاه تقاضای صدور اجراییه نمایید