آیا با توجه به ماده ۱۱۴ آیین دادرسی و ماده ۱۴۶؛ که ما تا حالا هیچ اقدامی نکرده ایم، تکلیفمان چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۶ #35642987

۲- با توجه به ماده - ۱۲۹ قانون آیین دادرسی مدنی در جلسه دادرسی هیچ گونه دلیل و سند جدیدی از طرفین پذیرفته نمیشود. آیا می شود با استناد به این ماده مدارک جدید خواهان را رد کرد؟ یا باید فرصت مجددی برای جمع آوری ادله و مستندات خواست؟
۳-آیا درصورتی که خواهان قبلا وکیل معرفی نکرده باشد می تواند در روز جلسه دادگاه وکیل معرفی نماید؟
۴- آیا قاضی می تواند از خوانده در راستای تایید یا انکار خواسته خواهان تقاضای قسم کند؟ ۵-چه کسانی نمی توانند به عنوان شهود له یا علیه کسی شهادت دهند؟ ماده - ۴۱۳ ایین دادرسی .در موارد زیر نیز اصحاب دعوی میتوانند گواهها را جرح نمایند: ۱در صورتی که بین گواه و یکی از اصحاب دعوی قرابت نسبی یا سببی تا درجه سوم از طبقه دوم باشد.( ۱۰۳۲ مدنی قرابت نسبی به ترتیب طبقات ذیل است
.طبقه اول - پدر و مادر و اولاد و اولاد اولاد. طبقه دوم – اجداد و برادر و خواهر و اولاد آنها /
۶- اگر در استشهادیه یک عددی براساس مستندات اصلاح شود آیا آن اشتشهادیه قابل قبول دادگاه است یا کلا بخاطر تخدیش مردود می باشد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوعات حضرتعالی..
۲_ تا پایان جلسه اول رسیدگی، مدرک و دلیل جدید از طرفین پرونده پذیرفته می شود..
۳_ خواهان در هر زمان و حتی قبل از جلسه رسیدگی با رعایت شرایطی حق معرفی وکیل را دارد..
۴_ در صورتی که خواسته مستند به دلیل و مدرک محکمه مستدی نباشد و اساسا موضوع از موارد لوث باشد، در صورت درخواست خواهان، قلضی می تواند صدور حکم خود را منوط به قسم طرفین بنماید..
۵_ موارد جرح شهود طبق موارد اعلامی جنابعالی بوده و به تشدیح در قانون مشخص شده است..
۶_ در صورتیکه عدد مورد اصلاح، مورد گواهی و تائید شهود ذیل استشهادیه محلی باشد، کما کان آن استشهادیه مورد قبول دادگاه می باشد..
موفق باشید..

سلام
مدارک جدید و اعلام وکالت در جلسه اول رسیدگی پذیرفته می‌شود.