نحوه انتخاب وکیل و هزینه وکیل

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۸۵ #3560

با سلام.یکی از دوستان بنده شغلش مسافرکشی هست.چندتا افغانی را درتهران سوارکرده وبه مقصد أصفهان حرکت کرده و دراصفهان در کیف یکی از این أفغانی ها کلی مواد مخدر توسط بازرسی پلیس پیدا میشود.الان دوست بنده را باز داشت کردن.میخواستم بدونم اولا وکیل رو باید از أصفهان بگیرن یا از تهران واینکه حدود هزینه وکیل چقدر میشه با توجه به اینکه وضعیت مالی خیلی بالایی ندارد.خواهشمنداست دراسرع وقت پاسخ دهید.باتشکر ازشما

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است از محل وقوع جرم ( اصفهان ) وکیل بگیرید.حق الوکاله وکیل بسته به موضوع وکالت متفاوت است. در صورتی که متهم توانایی مالی برای گرفتن وکیل ندارد باید درخواست وکیل تسخیری نماید.
موفق باشید