برای نجات از اجرای حکم محکومیت ۴ سکه از مهریه در حین پرداخت اقساط قسمت عمده مهریه، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۵ #35596061

با تشکر از وکلای محترم
همسرم از ۳۰۰ سکه مهریه ۲۰۰ سکه را سال قبل اجرا گذاشته و تقسیط نموده ام و هر ۴ ماه یک سکه میدهم، الان برای بقیه مهریه اش ۴ سکه فی الحال از حل اختلاف درخواست داده و حکم محکومیت صادر شد، اعتراض دادم که در حال پرداخت اقساط هستم، باز حکم به محکومیت قطعی صادر شد.
آیا اجرای احکام در اجرا برای بعد از استیصال تکه اول اجرا خواهد نمود یا تا پرداخت نشود روانه حبس خواهد نمود و من چکار میتونم بکنم ندارم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام آقای موتمن فر
این حکم جدید و مطالبه وجه جدید است ولی درخواست اعسار بدهید و پرداخت شما با توجه به وضعیت مالی شماست اگر هم بازداشت شوید از همانجا اعسار خود را بدهید و مسر باشید که پرداخت باید با توجه به وضعیت من باشد یا تقاضای مهلت کنید.

با سلام
تقاضای اعسار بدهید

سلام باید نسبت به محکومیت جدید هم ادعای اعسار مطرح کنید .

به جهت رد ادعای اعسار در صورت عدم پرداخت ۴ سکه قافدتا بازداشت خواهید شد ولکن ممکن است بر اساس ضوابط زندان مرخصی بدهند.