به غیر از نفقه فرزند من موظف به پرداخت هزینه های مدرسه هم می باشم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۳ #35558105

سلام خسته نباشی من دختر شش ساله دارم که الان با مادرش زندگی میکند سوالم اینه که نفقه دخترم تعیین شده و مادرش الان زنگ میزنم به من که هزینه ثبت نام آمادگی و کیف و کفش ودفتر رو بده آیا غیر از نفقه ی تعیین شده من باید این هزینه ها رو پرداخت کنم باتشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تمام این هزینه ها جزو نفقه فرزند محاسبه می شود و باید پرداخت کنید

بله این هزینه ها جزو نفقه فرزند است و شما موظف به پرداخت هستید . حکم صادره نیز برای قبل از شروع به تحصیل فرزندتان است و اگر نپردازید مادر مجدد دادخواست مطالبه و تعیین نفقه فرزند میدهد و به مبلغ جدید که موارد مذکور هم جزو آن است محکوم می شوید .

با سلام
اگر برای نفقه طی حکم محکوم شدید، حکم ملاک است . ولی اگر می دانی هزینه ها کفاف نمی ده پرداخت کن

با سلام - چنانچه در حکم میزان نفقه مشخص باشد طبق آن پرداخت میکنید . ولی پرداخت هزینه های کیف و لباس ودفترو لوازم التحریر از نظر اخلاقی بایستی پرداخت گردد.

اگر بابت نفقه فرزند طی حکم شورا محکوم شدید . قانونا ملاک مبلغ مندرج در حکم است .
ولی ازباب اخلاقی می توانید هزینه ثبت نام و کیف و کفش و ... را پرداخت کنید

سلام
تامین کلیه مایحتاج مالی طفل جزیی از نفقه است و شما می توانید با پرداخت آن ها آن را جز نفقه محاسبه کنید.

با سلام این هزینه ها هم جز نفقه فرزند است و شما باید بپردازید