به چه صورتی امنیت جانی خانمم رو اثبات کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۲۸ #35522817

سلام و خسته نباشید محضر وکلای محترم؛

خانمم حدود دو سال پیش ترک منزل کرد و با افترا و تهمت برای بنده یک پرونده ضرب و جرح عمدی درست کرد که منجر به محکومیت قطعی بنده به پرداخت دیه و حبس تعزیری گردید الان بعد از تحمل حبس تعیینی آزاد شدم و دیه رو هم بصورت اقساطی پرداخت میکنم بنده دادخواست تمکین و اظهارنامه فرستادم همون موقع ولی مستندا به ماده ۱۱۱۵ ق.م دعوی تمکین من رد شد خواستم بگم در حال حاضر که دعوی تمکین رو مجددا با اظهارنامه مطرح کردم شرایط به چه شکل خواهد بود امیدی به صدور حکم تمکین از سوی دادگاه هست؟
اصولا یک بار ضرب و جرح منجر به عسر و حرج یا اینکه هیچگاه حکم تمیکن صادر نشود میگردد یا خیر؟

بنده منزل هم اجاره کردم و با اینکه مرتکب ضرب و جرح نشدم و پروندم حتی در مرحله اعاده دادرسی هست حاضر به تعهد و تضمین هستم تا حکم تمکین بگیرم راهکار چیه؟

لطفا کمک کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا مجدد دادخواست تقدیم کنید
ثانیا بار اثبات عدم امنیت بر دوش زوجه است
ثالثا عسر و حرج نیاز به استمرار ضرب و جرح دارد

با توجه به اینکه زوجه اثبات نماید امنیت جانی ندارد حکم تمکین صادر نخواهد شد

متاسفانه اگر دوباره به همان ادله استنادشود دعوی شما رد خواهدشد

تا زمانی که همسرت ثابت کند امنیت جانی ندارد حکم تمکین داده نخواهد شد مگر یا آشتی کنید ویا در اعاده دردرسی بنحو شما رای صادر بشه

تا زمانی که زوجه بتواند ثابت کند که امنیت جانی ندارد، دعوای الزام به تمکین شما رد می شود. اتخاذ تصمیم مقتضی با قاضی محکمه است

درود
تا زمانی که زوجه ثابت کند امنیت جانی ندارد حکم به تمکین داده نمی شود

سلام
رد دعوی تمکین باعث نمی شود که نتوانید مجددا دادخواست تمکین بدهید. ولی اگر دلیل رد دادخواست تمکین از بین نرود،مجددا رد میشود.