آیا مادرم از عمو هاش ارث میبره یا خیر؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۶ #35518421

سلام
مادرم درخواست تقسیم ارثیه پدرش رو کرده
سه عمو داشته که کلا ورثه نداشتن و مجرد از دنیا رفتن
یکیشون قبل پدر بزرگم و دوتای دیگه بعد پدر بزرگم فوت شدن.
اگر میبره از کدومشون ارث میبره؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
جوانب دیگری هم باید بررسی شود ولی به طور کلی ورثه به ترتیب طبقات ارث می برند

درود ،
چنانچه به غیر از عموهای شما در طبقات اول و دوم و نهایتا طبقه سوم وارث دیگری نباشد بعلت فوت پدر بزرگ و عموها که مجرد هم بوده اند ارث به مادر شما خواهد رسید

باسلام .اگر درطبقه اول ودوم وهمچنین درجات مقدم برمادرشما وراثی نباشداز هرسه عمو ارث میبرد

با سلام اگر عموها به غیر از مادر شما ورثه دیگری ندارند مادر شما هم از دو عمویی که بعداز پدر بزرگ فوت شدند ارث می برند هم به واسطه پدر بزرگ از عمویی که قبل از پدر بزرگ فوت شده اند

سلام نیاز به بررسی میباشد .

اگر طبقه دیگری از وراث مقدم بر مادر شما نباشد ارث عموها تماما به مادر شما میرسد. و در ارتباط با عمویی که قبل از پدرشان فوت کرده بطور غیر مستقیم از طریق پدربزرگ( به شرط نداشتن طبقه ورثه مقدم دیگر) و آن دو عمو که بعد از پدر فوت کردند بطور مستقیم

با سلام و احترام
باید طبقات ارث عموهای شما بررسی شود تا پاسخ دقیقی ارائه گردد
در هر صورت اگر آن دو عمو خویشاوند دیگری به جز مادر شما نداشته باشند، مادر شما از آن دو عمو ارث خواهد برد