برای توقیف خودرو و پلاک باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۵ #35505810

سلام من رفتم شورای حل اختلاف یه دادخواست نوشت برای توقیف پلاک خودرو بعد فرستاد دفتر قضائی الکترونیک اونجا ریسشون گفت یه نامه دادن دیگه نمیتونیم توقیف کنیم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشخص نیست علت توقیف و علت منع اون چی بوده ، اما دفتر خدمات قضایی نمیتونه دستور قضایی رو اجرا نکنه

دوست عزیز اگر سوال شما مبهم است لیکن دراین مواقع می توان از پلیس راهور تقاضای توقیف خودرو را کرد

سلام
سوالتون مبهم می‌باشد دوست عزیز
دلیل توقیف پلاک چی بوده ؟
درصورت دریافت دستور توقیف خودرو ، باید به پلیس راهور مراجعه کنید

با سلام
سوالتان قدری مبهم میباشد
دلیل توقیف پلاک چه بوده است ؟
لطفا شفاف سازی نمایید تا بتوان راهنمایی لازم را ارایه داد .
با تنظیم دادخواست از طریق دفاتر خدمالت قضایی و ارجاع دادخواست به مرجع ذیصلاح و اخذ دستور از دادگاه برای پلیس راهور برای توقیف سیستمی انجام میگیرد .

سوال شما واضح نیست . ولی درصورت دریافت دستور توقیف خودرو ، باید به پلیس راهور مراجعه کنید

سوال تان ما مفهوم است

می توانید به پلیس راهورمراجعه وتقاضای توقیف سیستمی پلاک کنید