چطور رای تمکین را رد کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۱ #35492790

باسلام
چطور میشود زوج دو تا دادخواست الزام به تمکین در طول یکماه بدهد؟! چطور پشت سر هم رسیدگی میشود در حالیکه روی رای الزام به تمکین اولی را اعتراض گذاشتم؟ من دو پرونده کیفری در دوشعبه علیه همسرم به استناد بر دو گواهی پزشکی قانونی ضرب و جرح و فحاشی و ویس رابطه نامشروع دارم (که شوهرم اقرار هم کرده به صدای ویس ) که در نوبت رسیدگی دیماه و بهمن میباشند. و یک رای الزام به تمکین که ۳۰ مهر صادر شده و من ۲۰ آبان روی رای اعتراض گذاشتم و دوباره شوهرم همزمان در همین ماه دقیقا ۳روز قبل از رای دادگاه یعنی ۲۷ مهر در حالیکه رای قبلی هنوز صادر نشده بوده دادخاست الزام به تمکین داده ( چون بعلت نامنی جانی و روحی ۲۷ مهر منزل مشترک را ترک کردم ) من چطور میتوانم در این دو دادگاه رای صادره الزام به تمکین را بشکنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه قبلا رسیدگی شده و منجر به صدور رای شده به استناد آن تقاضای مختومه نمودن پرونده را بدهید و اگر قبلی هنوز رای صادر نشده ضمن ارائه شماره پرونده تقاضای مختومه شدن جهت رسیدگی در دادگاه اولی را بدهید

در دعوای الزام ب تمکین مشکلاتتان را بازگو کنید و بگویید در صورت رفع مشکلات حاضر ب اعلام امادگی برای تمکین هستید در غیر اینصورت در دادگاه رسیدگی موضوع عدم امنیت جانی در زندگی مشترک با زوج را مطرح نمایید و همچنین ب گواهی پزشکی قانونی مبنی بر ضرب و جرح و ...و مشکلات دیگر استناد کنید و با ارائه مدارک و مستندات و با تشخیص دادگاه مبنی بر عسر و حرج میتوانید درخواست طلاق دهید

نظر به اینکه در پرونده قبلی تمکین شما ثابت شده به آن استناد کنید

باسلام
در دادگاه به تمکین قبلی و اعتراضی که کردید استناد کنید

باعرض سلام،برای الزام به تمکین یک اینکه شما به دادگاه اعلام بفرمایید که من منزل راترک نکردم وحاضرم که بازوج زندگی کنم ،دو،اینکه موارد نداشتن امنیت جانی وحیثیتی رابرای دادگاه اثبات کنید،ازمواردنداشتن امنیت یابقولی همان عسروحرج،تاییدنظرپزشکی قانونی مینی بر ایراد ضرب وجرح عمدی،شهادت شهود،موفق ومؤید باشید

در دادگاه الزام به تمکین به پرونده قبلی تمکین و اعتراضی که کردید استناد کنید تا به استناد اعتبار امر مطروحه دعوای تمکین رد شود