چجوری موتور رو بزنم به اسم خودم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۶ #35490799

سلام خسته نباشید ببخشید من یه موتور خریدم قولنامه دستی هم دارم حالا صاحب قبلی میخواد اخازی کنه و جواب تلفن رو نمیده مسدودم کرده تمام مدارک موتور هم پیش من هست ولی بیمه نامه موتور به اسم خودم هست حالا میشه راهنماییم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید ابتدا اظهار نامه تنظیم سند و الزام به ایفای تعهد را برای ایشان بفرستید و متذکر شوید در صورت عدم اجرای آن اقدام قانونی خواهید کرد و همه هزینه های این اقدام هم بعهده ایشان خواهد بود و اگر باز هم عمل نکرد دادخواست آن را تقدیم دادگاه نمائید .
موفق باشید

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی را مطرح کن

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی طرح کنید

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی موتور علیه شان مطرح کنید