پس از طلاق توافقی در ازای بذل مهریه، علت ارسال پرونده مهریه به تجدید نظر چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۰ #35481543

با سلام و احترام
در خصوص پرونده مهریه ابتدا زوج محکوم شد و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی در مرحله تجدید نظرخواهی نمود.
سپس طلاق توافقی در ازای بذل کلیه مهریه انجام شد و زوجه رضایت نامه رسمی در خصوص شکایت مهریه داد و زوج با حضور در شعبه، به جهت بسته شدن پرونده مهریه و رفع توقیف اموال، دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی در مرحله تجدید نظرخواهی را مسترد نمود. حال در سامانه ثنا عنوان شده که پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع شده.
سوال اول) با توجه به مسترد نمودن دادخواست اعسار و انجام طلاق توافقی و رضایت نامه رسمی زوجه که به شعبه ارائه شده است، علت ارسال پرونده به تجدید نظر چیست؟
سوال دوم) وجهی که زوج در موضوعی سرمایه گذاری کرده بوده در مرحله تامین خواسته بنا به دستور اجرای احکام از طرف آن شرکت به حساب دادگستری واریز شده.این وجه چه زمانی به زوج بازگردانده می شود؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- وقتی طلاق توافقی صورت گرفته و مهریه هم به زوج بذل شده پرونده جهت صدور رای نهایی به دادگاه تجدید نظر ارجاع شده است/.