سو استفاده از کارت ملی امکانپذیر میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۶ #35398376

سلام من در یک مسابقه اینسناگرامی شرکت کردم و بنا به دلایلی برای پرداخت جایزه مجبور شدم عکس کارت ملیمو نشونشون بدم ولی کد ملیمو سیاه کردم ولی دو سه رقم اولش مشخص بود میخواستم ببینم امکان سواستفاده وجود دارد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام امکان سواستفاده از اوراق هویتی هست اما باتوجه به اینکه شما تصویر کارت ملی را پنهان نموده اید نگران نباشید.

باتوجه ب توضیحات شما احتمالا مشکلی پیش نخواهد آمد اما درصورت هرگونه سواستفاده میتوانید موضوع را با پلیس فتا در جریان بگذارید

سو استفاده در هر صورت احتمال دارد

سلام بله سو استفاده از اوراق هویتی ممکن است اما با توجه به اینکه شما کد ملی را پنهان کردید مشکلی ایجاد نخواهد شد

هرچند سوءاستفاده از هر مدرکی امکانپذیر است ولی با توضیحاتی که داده اید جای نگرانی وجود ندارد .

باسلام
ارائه اطلاعات شخصی به افراد ناشناس اشتباه است و احتمال این که از آن اطلاعات سوءاستفاده شود بسیار زیاد است.می توانید در صورت احساس خطر یا سوء استفاده از کارتتون به پلیس فتا مراجعه کنید پلیس فتا از کلیه کاربران می‌خواهد در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.