آیا نیم عشر دولتی رو نباید خانم پرداخت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲۳ #35382062

با سلام
اینجانب به پرداخت ۲۵۰ سکه بهار آزادی بابت مهریه و ۴۰ میلیون تومان نیم عشر دولتی برای دادگاه محکوم شده ام.
آیا نیم عشر دولتی رو نباید خانم پرداخت کنن؟
فکر کنم ایشان درخواست اعسار دادن، بنده قادر به پرداخت نه مهریه و نه نیم عشر دولتی نمی باشم.
لذا باید درخواست اعسار بدم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به لحاظ حقوقی محکوم علیه میبایست میباشد اجرایی را پرداخت نماید

نیم عشر برعهده شما هست نه خانم

نیم عشر دولتی رو نباید خانم پرداخت کنن.
شما باید درخواست اعسار بدهید

سلام دوست گرامی
پرداخت نیم عشر بعهد محکوم یعنی شماست، و چون نیم عشر نیز مطالبه وجه حقوق دولتی است می توانید نسبت به پرداخت آن نیز تقاضای اعسار نماید، ولی ابتدا فقط برای پرداخت مهریه تقاضای اعسار بنمایید و به نیم عشر نپردازید.

باسلام
مطابق قانون پرداخت نیم عشر دولتی بر عهده ی محکوم علیه(در پرونده مهریه زوج) میباشد.
بله میتوانید برای تمام محکومیت خود دادخواست اعسار بدهید.