با وجود کرونا و ترس از مراجعه به دادگاه راهی برای شکایت در خصوص عدم پرداخت مهریه هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۴ #35375316

با سلام
بنده پیش از عید با مشاوره وکلای محترم سایت بنا شد به دادگاه مراجعه نمایم و جهت مطالبه الباقی مهریه که زوج ماه هاست از پرداخت آن بطور کامل سرباز میزند اقدام نمایم که متاسفانه با کرونا مواجه شدیم و بنده چون مشکل هموگلوبین داشته و سیستم ایمنی ضعیفی دارم و از سوی دیگر در زندگی بدلیل تحمل مسایل مختلف بار روانی داشته و بسیار افسرده و عاجز از کوچکترین کارهای حتی شخصی شده و بیماری عدم تعادل که تا بحال هیچ پزشکی تشخیص دقیق نداده مرا از اداره امور بالاخص در این شرایط و مراجعه به دادگاه بازداشته .... از طرف دیگر تا چند روز دیگر قولنامه من باطل خواهد شد و صاحبخانه یا ۲۰ میلیون مضاف بر رهن قبلی و یا ۱-۲ میلیون اجاره از من میخواهد در حالیکه حتی من در تهران هستم و اگر بگوید تخلیه من با وجود کرونا توان سفر به شهرستان و اساس کشی و اجاره منزل دیگری ندارم از سوی دیگر نیم میلیون قبض گاز بابت ۳ ماه دارم و نیم میلیون قسط و خرج و مخارج دستکش و ماسک و ضدعفونی کننده و .... من ماندم و اینهمه خرج و مخارج و زوج سابق ( برای مرور این را عرض کنم ۳ سال است توافقی جدا شدیم و بنده جز مهریه تمام مال و اموال و نفقه و اجرت المثل را بخشیدم ,وکیل توافقی ۲۰ سکه را پیش و ماهیانه ۱ سکه را تعیین کرد که بنده بتونم جهیزیم و از خونه زوج سابق ببرم جایی با این پول رهن و اجاره کنم اما فقط سال اول که سکه ۱ تومن بود پرداخت کرد! از بعد اون هرماه هرچقد خودش میخاست میداد و با تمام توپ و تشر و عجز و زاری و حتی وکیل توافقی با گوشی من باهاش تماس گرفتند گوشی رو روی ایشان با وقاحت قطع کردن مدام هم چون میدونه پول وکیل ندارم میگه ندارم برو هر کار میخای بکن میرم زندان! ندارم ندارم ) شما حقستانان عزیز بنده رو راهنمایی کردید برم دادگاه و چون سوال کرده بودم حکم جلب باید بگیرم یا مهریه رو بگذارم اجرا , اما با توجه به عدم تمکن مالی بنده که توانایی اخذ وکیل ندارم و با توجه به عدم توانایی جسمی و روحی برای مراجعه شخصی به دادگاه در کرونا , ملتمسانه متصدع اوقات شریف شما عزیزان شدم راهی پیش روی من بگذارید جواب صاحبخانه و قسط و قرض و هزینه های زندگی من چیست ... باز هم مثل همیشه از خدا میخاهم اجر شمایانی که بعقیده من دستان خدا روی زمین هستید بدهد .... سالم و شاد باشید ...

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر می توانید اموال قابل توقیف از او معرفی کنید درخواست اجراییه از ثبت اسناد حوزه محل کنید ،اگر اموالی ندارد یا شما نمی توانید معرفی کنید دادخواست مطالبه مهر به دادگستری بدهید .