نحوه محاسبه نفقه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۲ #35335361

میخوام بدونم الان چقدر نفقه و عسر و حرج برای من که دوساله ازدواج کردم تعیین میکنن. البته شورای حل اختلاف گفته وقتی باهم زندگی میکردید فقه تعلق نمیگیره ولی وقتی شوهرم ترک منزل کرده فقه تعلق میگیره و حتما باید ترک منزل مرد نزدیک یکسال باشه تا نفقه تعلق بگیره. بابت مهریه هم اگه اقدام کنم مدت زمان پیگیری های طلاق ایا طولانی تر از روند معمول میشود یا خیر؟ بحث حضانت هم برای دخترم که یکسال و نیمه است به چه صورته؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طلاق ایا طولانی تر از روند معمول میشود یا خیر؟بله
سخت ترین و مهم ترین پرونده خانوادگی در دستگاه قضا، درخواست طلاق از طرف زن و یا به عبارت دیگر مراحل طلاق از سوی زوجه است.
اثبات عسر و حرج زن هم از دیگر دلایل طلاق به استناد ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی است
برای شروع و ثبت مراحل طلاق زوجه بایستی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شروع کرد. در ابتدا دادخواست در دفاتر الکترونیک قضایی ثبت می شود و سپس به دادگاه خانواده فرستاده و ارجاع می شود.
نیمه است به چه صورته؟
حضانت(نگهداری) فرزندان تا پایان ۷ سالگی با مادر است و بعد از آن با پدر است. ۹ سال برای دختران و ۱۵ سال برای پسران است. بعد از سنین مذکور حضانت دیگر از نظر قانون موضوعیت ندارد. و انتخاب با فرزندان است