چگونه میتوانم مهریه ام را وصول کنم و دادخواست طلاق دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۹ #35309397

سلام ۲ ساله ازدواج کردم وبا همسرم مشکل دارم، تا جایی که به دعوا و از بین رفتن حرمت ها بین دو تا خانواده منجر شد. که با پادرمیانی بزرگترا داریم زندگی میکنیم اما همچنان مشکلات هست . میخواستم راه قانونی به اجرا گذاشتن مهریه رو بدانم چون زن حق طلاق ندارد. و در نهایت جدایی، خودم هم مشکل کبد دارم و مشکل بچه دار شدن.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مطالبه مهریه هم می توانید از طریق دادگاه و هم از طریق اجرائیات ثبت اقدام نموده و چنانچه همسرتان اموالی به نام خود داشته باشد می توانید نسبت به توقیف آنها نیز اقدام نمایید.

سلام- دادخواست مهریه در دادگاه محل وقوع عقد.

باسلام ووقت بخیر
دادخواست مطالبه مهریه به طرفیت همسرتون دهید و درصورت داشتن اموال دادخواست تامین خواست دهید و اموالش را توقیف کنیدو برای طلاق زن باید وکالت درطلقا داشته باشد و یا طلاق توافقی باشد و یا استناد کند به موارد ۱۲ گانه سند ازدواج و عسرو حرج خودرا به دادگاه ثابت کند.

سلام و وقت بخیر
می توانید با مراجعه به دفاتر الکترونیک قضایی یا دادگاه خانواده دادخواست مطالبه مهریه ثبت نمایید ،همسرتون هم دادخواست طلاق توافقی نمایند.