ملک سند زده شده قابل بازپس گیری هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۹ #35260354

سلام. همسرم سند خونمونو به اسم من زده و موقع سند زدن به دفتر دار گفت که بنویسه به مبلغ ۶۰ میلیون به من فروخته ولی من هیچ پولی بهشون ندادم. می‌خواستم بدونم الان می‌تونه خونه رو پس بگیره یا نه؟؟
و اگه ثابت کرد که خونه برا ایشون بوده دادگاه اجازه می‌ده پول خونه رو از مهریه کم کنن ولی خونه برا خودم بمونه

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دونم الان می‌تونه خونه رو پس بگیره یا نه؟؟خیر نمی تواند در هر حال امکان پس گرفتن ملک وجود ندارد
و اگه ثابت کرد که خونه برا ایشون بوده /در بعضی موارد امکان مطالبه وجه وجود دارد و در بعضی موارد نیز امکان مطالبه وجه ملک وجود ندارد
با دشواری حقوقی مواجهه خواهد شد جهت اثبات اگر شما نخواهید
ولی خونه برا خودم بمونه//به سندی که به صورت کامل به یک شخص تعلق داشته باشد، سند شش دانگ گفته می‌شود.
در صورتی که توافق نماید که به جای پرداخت مهریه، ، ادعای این موضوع بدون داشتن شواهد و مدارک خارجی و یا اقرار نامه از سوی شما مشکل است.مرد سند ملک را بدون قید اینکه به عنوان مهریه باشد، به نام شما منتقل کرده مسائل حقوقی در مورد سند ملکی شش دانگ بسیار کم است.

با سلام خانه مسترد نمیشود چون سند به نحو قانونی منتقل شده ولی ثمن آن قابل مطالبه از طریق دادگاه خواهد بود.