برای گرفتن مهریه از طریق سفارتخانه باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۳ #35257649

با درود وخسته نباشید خدمت وکلای گرامی
همسر اینجانب قصد مهاجرت به کانادا را دارد بدون اینکه بنده رو ببره در طی صحبت هایش به بنده گفته که اونجا برم طلاق غیابی میگیرم با این وجود که دسترسی به ایشان ندارم برای گرفتن مهریه چگونه میتوانم اقدام کنم از طریق سفارتخانه باید اقدام کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اولین فرصت اقدام مطالبه مهریه و ممنوع الخروجی ایشان کنید در غیر این صورت به سختی می توانید برای احقاق حقوق خود اقدام کنید

خیر به دفترازدواجی که سند درآنجا تنظیم شدا مراجعه کرده و درخواست صدور اجراییه مهریه رامیدهید و ضمن توقیف اموال ایشان میتوانید ممنوع الخروجی را نیز تقاضا نمایید

با سلام
طبق قانون جدید برای مطالبه مهریه میتوانید از طریق دفترخانه ای که اقدام به عقد ازدواج نموده اید اقدام بفرمایید مه با ارایه نامه به اجرای ثبت روال قانونی ان انجام خواهد گرفت

باسلام در صورتی که مهریه خودرا به اجرا گذاشته باشید میتوانید درخواست ممنوع الخروج بودن ایشان را به واحد محل اجراییه تحویل دهید.

سلام .‌می توانید از طریق مطالبه مهریه ایشان را ممنوع الخروج کنید

با سلام

به دفترخانه ثبت ازدواج مراجعه کنید جهت درخواست مهریه و همچنین میتوانید درخواست توقیف اموال ایشان را از اجراییه ثبت انجام دهید.ضمن اینکه میتوانید از همین طریق وی را ممنوع الخروج کنید

در این خصوص مهمترین عمل اینست که ابتدا به دفترخانه ای که نکاح واقع سده مراجعه کنید و تقاضای صدور سند لازم اجرا جهت وصولدمهریه از اموال منقول و غیر متقول و سپس به ادار۶ ثبت اسناد منطقه خود مراجعه و با ارائه ان اوراق درخواست ممنوع الخروجی همسرتان را کنید