اعتراض به رای قسط بندی مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۹۰ #35220359

با سلام.رای اعسار و قسط بندی مهریه من صادر شده .به حکم سالی یک سکه. واقعا نمیدانم چرا همچین حکمی دادند بدون هیچ پیش قسطی. میشه منو راهنمایی کنید که در اعتراض چه بگویم؟
و اینکه شوهرم چک های برگشتی اش را نشان داده بود و گفته بود میتوانم ۲۰ ماه یک سکه بدهم. به دروغ گفته است خیاط هستم درحالیکه تولیدی پیراهن دارد.ایا میتوانم شرایط خودم را بگویم که دانشجو هستم و منزل پدرم زندگی میکنم شهریه سنگینی میدهم و سربار خانواده هستم؟ و اینکه شوهرم طلاق نمیدهد و میخواهد اذیت کند؟ میتوانم با درخواست عسر و حرج سکه ها را بیشتر یا درخواست طلاق بدهم؟و اینکه شوهرم طلاهایم را گرفته و هیچ درامدی و کاری ندارم. و اینکه منزلی ۳ دنگ ان به نام شوهرم هست ولی نمیدانم چرا بی تاثیر کرده اند در تعداد سکه ها
یا میتوانم بگویم کسی که خدمت سربازی نرفته چگونه دسته چک و چک های برگشتی اش را به دادگاه ارایه داده؟
لطفا راهنمایی ام کنید

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که عسر و حرج شما اثبات شود می توانید اقدام به طلاق نماید
در خصوص ۳ دانگ منزل ،خانه از مستثنیات دین می‌باشد و امکان توقیف آن وجود ندارد