آیا مستاجر ملک تجاری در قوانین بیمه کارفرما به حساب میاید یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۱۷ #35219161

سلام
بنده بک مغازه تجاری اجاره کردم که مالک از من موقع تخلیه تسویه بیمه تامین اجتماعی میخواد
بنده کارگری نداشتم
ایا من الان برم اداره بیمه از من پول بیمه میخوان یا خیر؟ ایا خودم کارفرما به حساب میام؟
مرسی از راهنماییتون

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای تنظیم سند رسمی مخصوصا املاک تجاری یکی از استعلاماتی که محضر میخاد استعلام از تامین اجتماعی بابت بیمه کارگر هسش واگر کارگر نداشتین دیگه بدهکاری موضوعیت نداره

با سلام
موجر ( مالک ملک استیجاری ) به این دلیل از شما ضمانت تامین اجتماعی میخواهد که به دلیل تجاری بودن ملک احیانا شما اقدام به بکارگیری کارگر یا کارمند نمایید و بازرس بیمه آنان را تایید و در صورت عدم پرداخت حق بیمه کارکنان ، اداره بیمه مالک ملک را خواهد شناخت نه مستاجر را .
اگر شما کارگری یا کارمندی استخدام ننمایید مشکلی پیش نخواهد امد و نیازی به حضور یا گزارش برای بیمه نیست .

باسلام درصورتیکه کارگر نداشته باشید الزامی به پرداخت حق بیمه نخواهید داشت.

در صورتیکه کارگری نداشته اید الزامی به بیمه خودتان نبوده و میتوانید مفاصا را دریافت کنید .

بله شما بعنوان کار فرما شناخته میشوید بایستی به اداره تامین اجتماعی محل کارتون مراجعه کنید نه هزینه ای ندارد