امکان اعتراض به اثبات اقاله خودرو بابت شفاهی بودن بخشی از قرارداد

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷ #35192151

با سلام، در خصوص قرارداد عادی ارائه شده خواندگان که فی‌مابین طرفین در خصوص سه عدد خودرو تنظیم گردیده بود و به صورت شفاهی بخشی از قرارداد موصوف اقاله گردیده بود، حکم به رد دعوای خواهان صادر فلذا در خصوص رای صادره تجدیدنظر خواهی نشده ومهلت آن پایان رسیده است. خواهان در شعبه دیگری دعوای اعلام بطلان به دلیل صوری بودن مطرح و دلایل صوری بودن، عدم ردوبدل شدن ثمن معامله، عدم تصرف خریدار یا استفاده از خودروی موصوف به دلیل توقیف ناشی از تامین خواسته در دادگاه دیگر، تباتی با یکدیگر و با علم به عدم مالکیت صاحب سند برگ سبز که به صورت غیابی و مجهول‌المکان بودن وی و انتقال سند از طرف نماینده اجرای احکام واقدام به سند وکالت تفویض معارض با تاریخ موخر، قاضی پرونده اعلام بطلان به دلیل صوری بودن به استناد رای عدم اثبات اقاله و تضاد در دعاوی مطروحه را رد کرد.
این در حالی است که دعوای اثبات اقاله در خصوص بخشی از قرارداد ارائه شده می‌باشد که با تهیه فیش و رسیدهای واریزی به طرف قرارداد در خصوص طلب وی کامل قابل اثبات می‌باشد.
از چه راهی امکان اعتراض به رای اثبات اقاله می‌باشد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به دعوی اقاله که مبنی بر صحت قرارداد می باشد لذا صوری بودن معامله رد میگردد.

با سلام
اظهارنظر راجع به دعاوی شما و راهنمایی، نیازمند بررسی ادله، مستندات و آراء صادره می باشد. پیشنهاد می شود از مشاوره وکلای بنیاد بهره مند شوید.