فسخ قرارداد چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۹ #35191555

با سلام
ملکی رو در چهار ماه پیش بعنوان فروشنده معامله نمودم و با دریافت یک ‌سوم پول از خریدار کلید را به نامبرده تحویل دادند (توسط وکالت فروش که پدرم داشت و خودم هم در معامله و بنگاه حضور نداشتم) و الان خریدار در ملک سکونت دارد و براساس قولنامه‌ای که نوشته شده مقرر شد که دو‌ سوم باقیمانده پول یعنی ۲۰۰ تومن دیگر را در زمان سند بپردازند که گویا سند از نظر حدود اربعه و تایپ در جهات ملک مزبور دارای مشکل بوده و به گفته ثبت اسناد حداقل ۶ ماه طول میکشه که سند اصلاحی جدید را تحویلم دهند و در این مدت قیمت ملک دو برابر و حتی بیشتر از آن نیز شده و بنده میخواهم قرارداد را فسخ کنم چرا که خریدار نهایت سواستفاده را از قولنامه نموده و همیشه میگوید که نداریم بدهیم و شما سندت مشکل داره هر موقع اصلاح شد بیا که الباقی پولت را بدهیم در این مدت پنج ماه ارزش پول ۲۰۰ تومنی که قرار بود به من پرداخت کنن از نصف هم کمتر شده از طرفی هم صد تومن ضرر و زیان قولنامه نوشته شده و به آنها گفتم که ضرر و زیانتان را میدم و فسخ بشه ولی قبول نمیکنن و میگن که باید معادل ارزش روز خونه و سودی که از فروشش قراره بکنی به ما ضرر و زیان به روز بدی چون ما هم ضرر کردیم و الان دیگه خونه نمیتونیم پیدا کنیم و شر شدن چیکار کنم
لطفا راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فسخ قرارداد باید در قرارداد فی ما بین پیش بینی شده باشد در غیر ای ن صورت امکان فسخ قرارداد وجود ندارد

درود
امکان فسخ برای شما اگر در قرار داد توافق نکرده باشید وجود ندارد.

در این خصوص نمیتوانید معامله را فسخ کنید

با سلام..
در صورتیکه در قرارداد فیمابین کافع خیارات ساقط نگردیده باشد می نوانید لا استفاده از خیار فسخ، دادخواست فسخ معامله بطرفیت خریدار از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت رسیدگی در دادگاه مطرح نمائید..
موفق باشید..