با این اوصاف امکانش هست که بتونم تغییر تابعیت بدم و شناسنامه و کارت ملی ایرانی بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۹ #35082275

سلام وقتتون بخیر
من ۱۹ سالمه و ایران به دنیا اومدم و اینجا هم بزرگ شدم و کارت آمایش دارم اما چون تو خونه بدنیا اومدم گواهی ولادت ندارم
ممنون میشم جواب بدید.

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می توانید تابعیت ایرانی بگیرید.

در صورتی که فردی از پدر تبعه خارجی در ایران متولد شده باشد و پس از رسیدن به سن هجده سال، یکسال در ایران اقامت داشته باشد امکان اخذ تابعیت ایران وجود دارد
اخذ گواهی ولادت با شهادت شهود از ثبت احوال میسر است

با سلام، مطابق قانون مدنی چنانچه از طریق استشهادیه، ولادت شما در ایران احراز شود و پس از رسیدن به سن ۱۸ سال، بلافاصله یکسال دیگر پیوسته در ایران حضور داشته باشید، می‌توانید درخواست تابعیت ایران را بدهید.

با تهیه استشهادیه ولادت و محرز شدن یکسال زندگی یه صورت قانونی در ایران می توانید به راحتی تابعیت ایران بگیرید.

با سلام و احترام
بله این امکان برای شما وجود دارد که تابعیت جمهوری اسلامی ایران را اخذ کنید

در صورتی که شرایط مندرج در ماده ۹۷۶ قانون مدنی را داشته باشید از جمله بند ۵ ماده مزبور که عنوان می دارد کسانی که در ایران از پدری که تبعه خراجه است بوجود آمده و بلافاصله پس از رسیدن به سن ۱۸ سال تمام لا اقل یک سال دیگر در ایران اقامت کرده باشد و ...می توانید تغییر تابعیت داده و شناسنامه ایرانی بگیرید

با سلام شرط گرفتن تابعیت ایران اقامت یکسال می باشد
واینکه به دنیا امدن در ایران با توجه به توضیحات شما به راحتی میتوانید تابعیت ایران رو بگیرید