صدور مجوز طلاق زوجه بعد از شش سال توسط دادگاه، ممکن است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۸۱ #35074634

آیا صحیح است که پس از ۶ سال حتی اگر دادخواست طلاق زوجه رد شده باشد و مرد مهریه را طبق اعسار بپردازد.
خود دادگاه با طلاق زن موافقت می کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ممکن است از موارد عسر و حرج باشد و پذیرفته شود

با سلام
با توجه به اینکه طلاق از اموری نمی باشد که از اعتبار امر مختونه برخوردار باشد لذا باید مجددا دادخواست طلاق تقدیم نمایید و اگر در فواصل دادخواست گذشته با دادخواست جدید امری حادث شده باشد که از مصادیق عسر وحرج تلقی گردد دعوی شما پذیرفته خواهد شد

اولا خود دادگاه هیچ گاه نمی تواند بدون درخواست ذی نفع حکمی صادر کند
ثانیا سوالتان مبهم است زیرا اگر شرایط عسر وحرج وجود داشته باشد، دادگاه حکم به طلاق می دهد والا مبادرت به همچین کاری نخواهد کرد

چنین چیزی صحیح نیست

چنانچه دادخواست طلاق مجددا از طرف زوج یا زوجه به دادگاه داده شود توسط دادگاه رسیدگی میشود چنانچه طلاق از طرف زوجه درخواست شود و دادگاه موارد عسر و حرج را احراز کند حکم طلاق را صادر میکند واگر دادخواست از طرف زوج داده شود از آنجا که حق طلاق با مرد است حکم طلاق را صادر میکند پرداخت مهریه تاثیری در طلاق نخواهد داشت

سلام
زن می تواند حتی اگر دادخواست طلاق او یک بار رد شده باشد مجددا به همان جهت یا به جهت دیگر دادخواست طلاق دهد دادگاه به دلایل او رسیدگی و تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهد کرد

چنین چیزی اگر مبین عسر وحرج زن باشد دادخواست طلاق قبول خواهد شد.