شخصی از بنده شکایت کذب کرده، چگونه پیرو آن شکایت؛ شکایت دیگری تنظیم کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۵۳ #35065366

و شرح واقعه کنم و از آن شخص شاکی شوم لطفا راهنمایی کنید چطوری شرح دادخواست کنم که شکایت در روز دادرسی به شکایت علیه بنده به دست همان قاضی برسد تا در یک روز به هر دو پرونده رسیدگی شود

مشاوره حقوقی افترا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف اینکه شخصی از شما شکایت کرده، دلیلی نمیشه که شما میتونید از ایشون تحت عنوان افترا شکایت کنید که در این خصوص نظریات مسورتی اداره حقوقی قوه قضاییه هم موجود است؛ مگر اینکه شکایت شخص از شما با سو نیت بوده که احراز این موضوع دشوار است

با سلام در متن شکواییه خویش موضوع شکایت سابق و کلاسه آن را مطرح و تقاضای ادغام پرونده را نمایید

اگر شما دلایل و مدارک معتبری علیه ایشان دارید میتوانید شکایت متقابل مطرح کنید.

میتوانید شکایت متقابل نمایید

طرح شکایت از حقوق اساسی اشخاص است لذا پس از صدورقرارمنع تعقیب یا حکم برائت قطعی می توانید شکایت افترا مطرح نمایید ودرصورت اثبات سوء نیت وی در طرح شکایت واهی، محکوم خواهد شد.

سلام
شکایت متقابل میتوانید مطرح کنید.

با سلام
به طور کلی اگر شما دلایل و مدارک معتبری علیه ایشان دارید میتوانید شکایت متقابل مطرح کنید.