چگونه و از چه ماده قانون میتوان این همسایه مزاحم را پیگرد قانونی نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۰۹ #35054690

باسلام
ما در یک آپارتمان زندگی میکنیم حدود ۱۴ ماه است طبقه بالا سری منزل ما مستاجری امده که با ایجاد سرو صدای عمدی باعث آزار و اذیت و سلب آسایش و آرامش ما شده است به گونه ای که این خانواده از ساعت ده صبح تا چهار شب به صورت مستمر و پی درپی با کوبیدن اجسام سنگین و کوبیدن پا و دویدن و هزار طریق دیگر مزاحمت ایجاد میکنند، که از طریق همسایگان و پلیس ۱۱۰ به انها تذکر داده شد که بی نتیجه بود و الان طوری شده که دیگر نمیتوان در خانه من کسی زندگی کند گزارش پلیس ۱۱۰ گرفتم از مزاحم در پاسگاه تعهد گرفتم، از همسایگان استشهاد محلی گرفتم همه را به دادسرا بردم و دادسرا برای ایشان ابلاغیه صادر کرد که حظور پیدا نکرد و امروز که به دادگاه رفتم گفتم که برای ایشان حکم جلب صادر کنید که گفتم آزارو اذیت و سلب آسایش جرم محسوب نمیشود و نمیتوان جلب صادر کرد ، ناگفته نماند که بخاطر طولانی شدن آزار و اذیت همسایه ما دچار ناراحتی اعصاب شده ایم و حتی این آزار و اذیت در شغل و معیشت من مشکل به وجود آورده و همسر من دیگر نمیتواند در خانه بماند و به خانه پدر خود رفته است ، لطفا راهنمایی کنید چگونه و از چه ماده قانون میتوان این همسایه مزاحم و مریض را پیگرد قانونی کرد ، باتشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درابتدا شواهد ، مدارک ، فیلم و عکس یا هر چیزی که بتوانید در دادگاه بر علیه همسایه مبنی بر آزار و اذیت و مزاحمت برای شما داشته را اثبات نمایدتهیه وسپس باتقدیم دادخواستی به دادگاه ارایه نمایید

با سلام
شما بایستی هر گونه شواهد ، مدارک ، فیلم و عکس یا هر چیزی که بتوانید در دادگاه بر علیه همسایه مبنی بر آزار و اذیت و مزاحمت برای شما داشته را اثبات نماید به دادگاه ارایه نمایید

سلام
مزاحمت‌های همسایه مزاحم را مستندسازی کنید. با مستندات و مدارک تصویری یا صوتی به مراجع انتظامی مراجعه کنید