چگونه با داشتن چند عکس و چند پیام، ارتباط همسرم با دیگری را اثبات نمایم،و اینکه آیا تاثیری در مطالبه نفقه و مهریه خواهد داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۶ #34932109

سلام
بنده خانومم با مادرش به ترکیه سفر کرده و بعد مدتی خواستار طلاق شد و نخواست بیاد ایران،بعد مدتی یک شخص با من ارتباط برقرار کرد و اقرار به رابطه ی عاشقانه با همسرم شد و عکس و پیام های شخصی دو نفرشون برام بفرستاد، الان حکم دادگاه نسبت به همسرم و درخواست مهریه و نفقه چیست؟!
و آیا درخواست میده که دادگاه همسرم بیاد ایران یا نه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید برای رابطه نامشروع از ایشان شکایت نمایید ولیکن مهریه قابل مطالبه است و نفقه تا زمانی که از شما تمکین مینماید قابل دریافت است ، در صورت توضیح بیشتر میشود راهنمایی جامع نمود .

عکسها و پیامها اماره ای است بر ارتباط نامشروع و محکومیت همسرتان. اما در هر حال تاثیری بر استحقاق ایشان بر دریافت مهریه ندارد.
اگر دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید و همسرتان تمکین نکنند به علت نشوز نفقه به همسرتان تعلق نمی گیرد.
بدیهی است در صورت تمایل به دادخواست طلاق از آنجا که علت طلاق سورفتار همسرتان بوده است تنصیف اموال اجرا نمی شود.

رابطه نامشروع هم برفرض ثابت کنید تاثیری درمهریه و نفقه ندارد

با احترام و درود اثبات ارتباط نامشروع از طریق پیام ها و تصاویر موجب مسؤلیت کیفری نامبردگان خواهد شد ولی چنین امری بر استحقاق مطالبه مهریه و نفقه همسرتان تاثیر گذار نخواهد بود. ولی چنانچه شما دادخواست طلاق و قبل از آن الزام به تمکین دهید ترک زندگی مشترک و این گونه ارتباطات غیر شرعی به علت تقصیر زوجه در تعیین شرط تنصیف دارایی و نحله موثر بوده و دادگاه در این موارد حکم به نفع زوجه نخواهد داد.