بعد از سه سال ایشان بابت فرار از دین علیه من شکایت کرده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #34860308

همسرم با رای قطعی مهریه و پرونده اجرایی آن یک ملک و سهامی از بنده در یک شرکت را توقیف نموده بود. ملک طی مزایده به فروش رسید و سهام بنده نیز به دلیل ارزش کم و بدهیهای مالیاتی آن به دستور قاضی اجرای احکام رفع توقیف گردید. بعد از رفع توقیف بنده سهام مذکور را به پدرم واگذار کردم و وجه حاصل را بابت هزینه های انتقال ملک فوق الذکر هزینه کردم. بعد از سه سال ایشان بابت فرار از دین علیه من شکایت کرده و بازپرس قرار جلب به دادرسی صادر کرده است.
بنده بعد از رفع توقیف واگذاری را انجام داده ام و برای خود پرونده هزینه کرده ام
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق فرمایشات شما و اینکه سهام را بعد از رفع توقیفی انتقال داده اید لذا برای شما جرم فرار از دین محسوب نخواهد شد و نیز میتوانید اثبات نمایید انتقال این سهام صرفا بخاطر عدم تمکن مالی برای انتقال ملک به زوجه بوده است .

در صورتیکه اموال پس از رفع توقیف منتقل شده باشد شامل تعریف فرار از دین نبوده و با اعلام موارد فوق و ارائه مدارک موجود امکان دفاع از خود در برابر اتهام وارده را خواهید داشت .

با سلام وقت شما بخیر
با ارائه مستندات مربوط به سهام واگذار شده و تاریخ واگذاری ،در جلسه بازپرسی حاضر شوید و توضیحات تکمیلی و توجیه کننده بدون هیچ گونه نگرانی را ارائه نمایید .چنانچه توضیحات و مستندات تقدیمی شما اقناع کننده باشد قرارمنع تعقیب صادر خواهدشد.موفق باشید