از کارت بانکی من سوءاستفاده شده است،آیا من مقصر هستم و برای اثبات بی گناهی چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۴۴ #34740219

سلام
من ۲۰ سالمه تا حالا جرمی انجام ندادم بعد از اینکه سربازیمو تموم کردم رفتم یه شرکت کار کردم متاسفانه بعد از دو ماه شرکت کارگرای جدیدی مثل منو اخراج کرد بعد من دنبال کار میگشتم تا یهو از طریق کانال تلگرام نوشته بود فرصت کاری هیجان انگیز بدون سرمایه کار هیچگونه سختی ندارد در هر مرحله راهنمایی میشوید بعد من رفتم داخل آیدی اون شخص گفت چند سالته ما از ۱۸ سال استخدام میکنیم گفتم من ۲۰ سالمه گفتم کارتون چیه گفت خرید و فروش اینترنتی گفتم‌ قانونیه گفت بله من کارمند سایت ایکس نوین هستم ما زیر نظر پلیس فتا هستیم تا اینکه من گول حرفاشو خوردم تو سایت ایکس نوین ثبت نام کردم اون شخص در واقع من بی اطلاع بودم میخواسته منو گول بزنه و قربانی کاراش کنه من ثبت نام کردم بعدش بهم گفت شب کارو شروع میکنیم بهم گفت خرید بلدی بزنی من گفتم من باید حتما سرمایه داشته باشم گفت نه ما پول میریزیم به حساب شما باید شما خرید کنید گفتم‌ بلد نیستم گفت امشب خودمان خرید میکنیم شماره کارت منو گرفت واسه واریز حقوق و رمز دومم را خواست و شماره شبا و شماره حساب متاسفانه گول کارشونو خوردم دادم و بعد بی اطلاع بودم‌ فقط من موجودی تراکنش میدادم من متاسفانه اس ام اس کارت عابر بانکمم فعال نبود فردا صبح دیدم چند نفر زنگ زدن، آقا از حساب من به حساب شما پول امده جا خوردم از کارتم موجودی گرفتم دیدم ۱ میلیونو ۵۰۰ هزار تومان تو کارتم بود من جا خوردم رفتم برداشت کردم تا بعدا اگه لازم شد تحویل قانون بدم گفتم یعنی چی شاکی گفت من دارم میرم شکایت کنم و منم از ترس موندم تا اینکه بانک زنگ زد کارت بانکی شما سوءاستفاده شده برید مسدود بزنید من رفتم از تلفن بانک صادرات مسدود کردم کارتمو بعد از دو هفته بعد رفتم با ترس شکایت نوشتم و دادگاه الان به خاطر ۵ میلیون و ۲۵۰ هزارتومان حسابمو بسته، شکایت نوشتم رفتم پلیس فتا محل پلیس فتا جوری با من رفتار کرد انگار حساب مردمو من هک کردم بهم گفت تو ۱۰ و ۲۰ نفرو بدبخت کردی مجرم تویی گفتم شخصی منو گول زد اما باور نکردن بهم گفت برو پس فردا بیا پلیس فتا گفت برو رضایت شاکی هارو بگیر، به ما چه من گفتم بررسی کنید گفت توام پول برداشتی تو باهاش همدست بودی.
تورو خدا کمک کنید من سادگی کردم حالا چیکار کنم یعنی پول شاکی هارو من باید بدم شاکی هام، چادگان اصفهان ، مریوان، زنجان، یعنی باید برم اونجا آیا زندان هم میرم؟
ببخشید طولانی شد میشه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز به هرحال باید دفاع کنی از خودت. موفق باشی