برای طلاق غیابی باید از کجا شروع کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۵ #34715344

با سلام ، من و همسرم ۴ ماه پیش برای طلاق توافقی اقدام کردیم بعد از تموم شدن مشاوره بخاطر کرونا دادگاهها تعطیل شدن، و الان همسرم نمیاد برای اتمام طلاق، میخواستم ببینم مراحل غیابی چی هست؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
به نظر می رسد شما نیاز به یک نوبت مشاوره تلفنی با وکلای سایت دارید.
موفق باشید.

سلام و درود، در صورت عدم حضور زوج و در واقع نقض توافق برای طلاق ، دیکر طلاق توافقی موضوعیت نداشته و شما باید اقدام به طرح دادخواست طلاق خلع نمایید.

برای درخواست طلاق یک طرفه باید اقدام نمایید و تنها در صورتی با طلاق شما موافقت خواهد شدکه بتوانید تخلف زوج را نسبت به یکی از شروط ۱۲ گانه مندرج در سند نکاحیه را ثابت نمایید تا عسر و حرجتان برای دادگاه محرز شود

برای درخواست طلاق یک طرفه باید دادخواست خود را مطرح نموده و مدارک و شهودی ارائه و معرفی کنید تا عسر و حرج شما از تداوم زندگی مشترک برای قاضی اثبات گردد . تنها در صورتی که بتوانید تخلف زوج را نسبت به یکی از موارد ۱۲ گانه مندرج در سند نکاح ثابت نمایید تا عسر و حرجتان برای دادگاه محرز شود احتمال موافقت با طلاق وجود خواهد داشت .

با سلام
بحث در این است که اگر همسرتان در بین راه پشیمان گردند و رضایت بر طلاق ندهند شما نمیتوانید اقدام به طلاق نمایید مگر اینکه توافقی بین شما انجام و بصورت قانونی انجام شده باشد که قابل قبول دادگاه باشد میتوانید اقدامات را ادامه و در صورت عدم حضور زوج ، دادگاه یکطرفه اقدام به صدور رای بر طلاق خواهد داد .