اگر من و پدرم وکالت به همسرم بدیم میتونن در سفارت ایران در سوئد کارهای عقد را انجام بدن؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۲ #34705791

سلام من همسر اقامت سوید رو دارن و ۳۰ سال هست سویدن
تو ایران خیلی طول کشیده من الان چهار ماه هست تمام مدارکم رو دادم به اداره اتباع و برای مصاحبه رفتم ولی هنوز هیچ جوابی نیومده.
اگر از خود سوید انجام بدم این کارها رو سریعتر پیش میره؟؟؟
من دفترچه صیغه عقد دایم رو دارم اگر با نمام مدارک شناسایی بدم دارالترجمه و بدم به همسرم از طریق سفارت ایران در سوید میتوانن کارهای ازدواج را انجام بدهند

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله با دادن وکالت امکانپذیر است.

بله با اعطای وکالت امکانپذیر است.

شما می توانید به دفتراسنادرسمی مراجعه و درخواست تنظیم وکالت ازدواج با شخص نامبرده در کشور سوئد را بنمایید .سپس با مراجعه به دارالترجمه آن را ترجمه و برای انجام سایر کارها به سوئد ارسال نمائیدو

اگر بخواهید مدارک رو تحویل بدهند امکان دارد از نظر زمانی همان زمان انجام کار در ایران را ببرد.
لذا اگر از طریق ایران پیگیری کنید بهتر باشد.

با سلام مراد شما چه کارهایی است؟ کارهای اداری مربوط به سفارت ایران که مربوط به شماست یا کارهای اداری سوئد مربوط به شما؟ شما می توانید به همسرتان وکالت بدهید ولی این وکالت صرفا در سفارت ایران در سوئد معتبر است ولی اگر کاری در سوئد دارید که همسرتان میخواهید آن را انجام دهد باید در سفارت سوئد در ایران قرارداد وکالت منعقد کنید تا مراجع سوئد آن را معتبر بشناسند