میتونم از دادگاه درخواست کنم که به ازای اون ۸ میلیون از سهم زمینش به من داده بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۲ #34608266

سلام ... بنده در پرونده ای طرف مقابلمو به پرداخت مبلغ ۸میلیون تومان بابت اجرت المثل زمین کشاورزی که بصورت مشاع در مالکیت هر دو ما هست محکوم نمودم حالا طرف مقابل نسبت به پرداخت ۸ میلیون درخواست اعسار داده حالا چون من باهاش زمین مشاع دارم و زمین بصورت مساوی در مالکیت هر دو ماست و هنوز بین ما تقسیم نشده میتونم از دادگاه درخواست کنم که به ازای اون ۸ میلیون از سهم زمینش به من داده بشه و جلوی تقسیط مبلغ رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعسار با داشتن اموال از جمله زمین کشاورزی رد خواهد شد

با داشتن زمین مذکور و معرفی آن از سوی شما به دادگاه احتمال پذیرش اعسار منتفی خواهد بود .

عرض سلام
اگه تنها راه امرار و معاش ایشان از طریق کار کردن از همین زمین باشد.قاضی نمی پذیرد.در غیر اینصورت این درخواست امکان پذیر است.