چه اقدامی میتونم انجام بدم برای مهریه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷۶ #34601965

با عرض سلام
همسرم ۶ ماه است که به بهانه های مختلف شبهای بسیاری به منزل نمی ایند و عنوان کردند که قصد ادامه زندگی را ندارند من در بلاتکلیفی هستم چه اقدامی میتونم انجام بدم برای مهریه با توجه به اینکه سهم الارثی دارند که قصد جابجایی آن به شخصی غیر را دارند و از این بابت مرا بلاتکلیف گذاشته اند

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفترخانه ازدواج می توانید اقدام به مطالبه مهریه کنید

با سلام

مهریه هم از دادگاه و هم از اداره اجرای ثبت قابل مطالبه است.

باسلام و احترا. از طریق اجرا ثبت مهریه خود را اجرا بزارید و ملک را توقیف نماید تا قابل انتقال نباشد.

می توانید برا مهریه اقدام نمایید وسهم الارث راتوقیف نمایید

بادرود
شما میتوانید از طریق اجرای ثبت وبا معرفی اموال خود و همچنین سهم الارثش هرچه زودتر اقدام توقیف نماید

می‌توانید از طریق اجرای ثبت، اقدام به توقیف اموال و سهم‌الارث ایشان کنید.برای نفقه نیز میتوانید جدا اقدام نمایید ...

باسلام:شما میتوانید باهمراه داشتن مدارکی از قبیل شناسنامه،کارت ملی،خودت اصل سند ازدواج ودر صورت امکان کپی شناسنامه زوج،به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده وپس از تنظیم دادخواست وپرداخت هزینه های دادرسی مربوطه دادخواست ثبت به مراجع طلاحیت دار خانواده را داد.دومین مرحله :به دفتر خانه ای که ازدواج را ثبت کرده ای مراجعه وتقاضای صدور اجراییه به تمام ویا قسمتی از مهریه رابدهید.