شکایت مبنی بر اقدام به ایجاد پروفایل به اسم و فامیل و تهمت و افترا در فضای مجازی نموده ام، چگونه محکومش کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #34598734

سلام
از طریق تلگرام واسم ایجاد مزاحمت ؛ توهین؛ افترا، تهمت و هدید شده که از طریق پلیس فتا اقدام کردم و شکایت کردم تمام ادله و متن پی ام های متنی و فایل صوتی ارسالی از طرف متهم هم در پرونده موجود هست که از الفاظ رکیک استفاده شده و از طریق ساخت پروفایل در فامیل و فضای مجازی اقدام به معرفی اینجانب به عنوان فاحشه کردند.
بعد از پیگیری های لازم دادیار پرونده رای به منع تعقیب دادن با این عنوان که شاکیه مدرک مستندی مبنی بر موضوع شکایت ( افتراء ) ارائه نکردند.
ده روز هم محلت اعتراض دارم
چطور باید اقدام کنم که متهم محکوم بشه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید‌

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مستندات پرونده وطی لایحه مناسب به قرار اعتراض کنید دادگاه رسیدگی خواهد کرد