آیا دادگاه اقدامی علیه پول انجام می‌دهد و به حساب دادگاه باید واریز شود تا تکلیف مشخص شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۱ #34574250

باسلام
با توجه به اظهار نامه عدم تمکین و دادخواست علیه تمکین زوجه و عدم حضور زوجه جهت مشاوره چه اقداماتی باید انجام شود، و آیا مبلغ پولی که از طریق اداره ثبت به حساب زوجه انتقال داده شده،

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مبلغی که به حساب همسرتان واریز شده است قابل استرداد نیست.

چنانچه همسرتان با وجود ناشزه بودن نفقه دریافت کرده می توانید درخواست استرداد بدین

با احترام .درصورتی که عدم تمکین صادر شده باشد و زوجه ناشزه اعلام گردد نفقه تعلق نخواهد گرفت و نیازی به واریز نفقه ندارید حتی میتوانید تمام واریزی ها را مسترد نمایید.

باسلام اگر ازبابت نفقه مبلغی واریزنمودیدازتاریخ صدورتمکین وعدم مراجعه زن دیگر نیازی نیست

سلام
اگردرجریان دعوی وجهی بابت نفقه پرداخت وعدم تمکین صادرشودقابل مطالبه است

اگر رای بر ناشزه بودن و عدم تمکین همسر شما صادر شود مبالغ قابل عودت میباشد

با سلام
اگر ناشزه بودن زوجه محرز و اثبات گردد مستحق نفقه نبوده و مبالغ عودت داده میشود