ملاک تعیین نوع سکه طلا در اجرای ثبت چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۱ #34566873

با سلام
همسر اینجانب از طریق اجرای ثبت اقدام به صدور اجرائیه اخذ مهریه کرده که تعداد ۱۴ سکه بهار آزادی تمام در قباله ذکر شده و تاریخ عقد مربوط به سال ۸۲ است. اداره ثبت شهرستان اعلام که من الزاما سکه طرح امامی ضرب سال ۸۶ را تهیه کنم و تحویلشان دهم. اعتراض کردم که در قباله صراحتا قید شده "سکه بهار آزادی" نه "سکه طرح امامی"
ارجاع دادند به اتحادیه طلا و جواهر شهرستان، از آنجا استعلام کردند، گفتند برای ما ملاک "سکه بهار آزادی" همان طرح جدید یا سکه امامی است و این را با اداره ثبت و سایر مراجع قانونی قطعی کرده ایم!!
سوال من این است که آیا آنها می توانند به من تحمیل کنند حتما "سکه طرح امامی" بدهم؟ اگر پاسخ منفی است، محمل قانونی و مرجع رسیدگی به این تظلم خواهی من کجاست؟ چون آنها می گویند ما با هم به تفاهم رسیده ایم و شما نه می توانید و نه حق دارید از آن تخطی کنید و اگر سکه بهار آزادی ( طرح قدیم ) بیاورید ما پرونده را مختومه نمیکنیم و ماشین شما را به مزایده میگذاریم

باعث امتنان است راهنمایی بفرمائید.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر آنچه در سند ازدواج قید شده باشد.اگر امامی باشد یا بهار آزاری بر این مبنا خواهد بود.

سلام
آخرین نرخ سکه را از اتحادیه طلافروشان درخواست و همان محاسبه می شود.

سلام
ملاک محاسبه سکه به نرخ روز میباشد