آیا میشود بین همه فرزندان مرحوم تقسیم کرد که همه سند بنامشان باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۱ #34566374

با سلام و احترام سوالم از وکلای محترم اینه که پدر ما زمینی داشت برای چرای دام و مالکش منابع طبیعی هست ولی با صورتجلسه موقتا بنام پدرم ثبت شده بود.برای تقسیم ارث ۱- آیا میشود بین همه فرزندان مرحوم تقسیم کرد که همه سند بنامشان باشد؟ ۲- آیا بعضی از فرزندان صورتجلسه ای تنظیم و امضا کنند که ارث به نسبت مساوی تقسیم کنند دادگاه به نفع اکثریت رای صادر میکند یا نه یا اینکه باز هم به نسبت سهم الارث تقسیم میکند؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه وراث توافق فی مابین در نظر دارند نیاز به نظریه دادگاه نیست در غیر اینصورت باید دادخواست تقسیم ترکه مطرح شود