آیا اداره جهاد کشاورزی منو تحت تعقیب قرار میده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۳ #34553772

سلام خدمت اعضای محترم گروه
بنده میخواهم در زمین زراعی خودم یک اتاقک نگهبانی به مساحت بیست متر مربع برای انباری و اتاق استراحت احداث کنم
نمیخواهم از جهاد کشاورزی مجوز بگیرم چون امکان داره با درخواست بنده موافقت نکنند چون بنده با رئیس خدمات کشاورزی خصومت دیرینه ای دارم
آیا بخاطر احداث اتاق کارگری و انباری به متراژ بیست متر مربع در صورت پرونده سازی برای اینجانب آیا دادگاه دستور قلع و قمع صادر خواهد کرد؟
از کسانی که اطلاع دقیق درباره این موضوع دارند خواهشمند است بنده رو راهنمایی کنند با تشکر از همه اعضای محترم گروه

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مجازات جزای نقدی تا سه برابر ارزش آن و قلع و قمع احداثات محکوم خواهد شد

بله اگرشاکی بشوند نسبت به قلع وقمع اقدام خواهند کرد ودرکنارآن هم مجازات نقدی هم وجود دارد

مطابق قانون در صورت شکایت جهاد کشاورزی علاوه بر قلع و قمع مستحدثات حکم بر محکومیت به پرداخت جزای نقدی تا سه برابر ارزش روز صادر میگردد .